0527-745 016
Kraakhelder, natuurlijk! 

Ons werkgebied

Gebroeders van Slooten is het meest actief op Urk en binnen de gemeente Noordoostpolder.

We zijn periodiek werkzaam in o.a. Emmeloord, Nagele, Ens, Lemmer, Dronten en Lelystad.

Gecertificeerd
Gebr. van Slooten en uw vereniging van eigenaren

Trapportalen, gangen, liften, ramen en de entree: als Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en schoongehouden.

VvE Zonnedauw, Tidakira Urk

Van Slooten schoonmaak en plaagdierbeheersing neemt u die zorg uit handen.

Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van appartementencomplexen. Laat ons ook uw VvE ontzorgen! Samen met uw VvE stemmen we af hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Dit betreft zowel het periodieke als eenmalige onderhoud.


Werkzaamheden

Voor verschillende VvE's verichten wij de volgende werkzaamheden.

Glasbewassing van de ramen aan de binnen- en buitenkant. Schoonhouden van trappen, gangen, kelders, liften en andere gemeenschappelijke ruimtes. Het reinigen van gevel, dak, bestrating, kozijnen en aftimmeringen behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast schoonmaken kunnen wij uw VvE van dienst zijn met plaagdierbeheersing. Overlast door muizen, ratten, duiven, wespen en spinnen kan door ons dan ook direct worden aangepakt.


Aanvullende diensten

Wij kunnen er bovendien voor zorgen dat de bestrating rondom uw pand vrij blijft van onkruid en groene aanslag. Dit zorgt voor een goede en schone indruk van uw appartement of bedrijfsverzamelgebouw.