0527-745 016
Kraakhelder, natuurlijk!†

HACCP

Levensmiddelen moet je veilig kunnen eten. Daarom is de hygiŽne tijdens de gehele productie een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Het HACCP-systeem helpt hierbij.


Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie is een belangrijk onderdeel van de productie in de voedselverwerkende industrie. Slechte hygiŽne kan leiden tot een toename van bacteriŽn en dus vermindering van kwaliteit van voedsel. Slechte hygiŽne kan zelfs een ernstige infectie of de dood tot gevolg hebben.

Schoonmaakbedrijf gebroeders van Slooten heeft ruim 25 jaar ervaring in deze branche. Wij reinigen dagelijks productie, fileerderij, rokerij, vriezerij en vishandelsbedrijven.

Wij reinigen en desinfecteren de machines en productieruimten volgens de HACCP-regelgeving. Bovendien kunnen wij door onze jarenlange ervaring adviseren bij de diverse vragen en problemen die er kunnen zijn.

Wij verzorgen de reiniging en desinfectie op afspraak eenmalig, periodiek, wekelijks of dagelijks.


Reinigingsmiddelen

Bij het schoonmaken zijn goede reinigingsproducten onmisbaar. Bovendien moeten deze toegestaan zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Wij kunnen voor elke vervuiling een juist reinigingsproduct leveren.