0527-745 016
Kraakhelder, natuurlijk!

Schuimreinigers Food

Specials Food

Desinfectie Food

Hygiëne Food

Wasmiddelen

Vaatwas

  • Vaatwas CV (vloeibaar vaatwasmiddel voor vaatwasmachines)

Sanitair

Specials Non-Food

Groothandel

Wij zijn ruim 25 jaar hét adres voor levering van reinigingsproducten en schoonmaakmiddelen in de Noordoostpolder.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud hebben wij een groot assortiment effectieve reinigingsproducten en materialen samengesteld. Deze producten zijn zoveel als mogelijk milieu ontlastend, wat inhoudt dat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Wij leveren o.a. aan de voedselverwerkende industrie, visserij en scheepvaart.

Waarom kiezen voor Gebroeders van Slooten:

  • Gedegen en eerlijk advies vanuit de praktijk
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle levering tot in de werkkast
  • Lege verpakkingen worden geretourneerd en gerecycled

Reinigingsproducten

Gebroeders van Slooten ziet reiniging als een onmisbaar onderdeel van het productieproces. Op basis van een analyse ontvangt u een advies op maat. Hierbij kijken wij niet alleen naar technische vereisten, maar houden wij ook rekening met veiligheid, milieu en afvalreductie binnen uw bedrijf en de directe omgeving.

Wij kunnen u vrijblijvend adviseren bij de verschillende hygiëne en schoonmaak problemen die er kunnen zijn. Voor elk soort vervuiling hebben wij een passend reinigingsproduct.


Training & begeleiding

Samen werken aan hygiëne staat centraal tijdens begeleidings- en training sessies. Jarenlange ervaring van deskundige adviseurs komen ten goede van uw organisatie. Hiervoor is het programma THP (Totaal Hygiëne Plan) waar alle aspecten geïntegreerd zijn die bijdragen aan verantwoord schoonmaken binnen de voedingsmiddelenindustrie.


Milieu

Waar mogelijk worden op aardolie gebaseerde tensiden vervangen voor hernieuwbare  tensiden in haar producten. Deze biologische tensiden zijn afkomstig uit natuurlijke gewassen als suikerriet en suikerbieten. Deze organische tensiden zorgen voor lagere milieubelasting met betrekking tot afbreekbaarheid.


Veiligheid

Kleurcodering van onze verpakkingen verhogen de herkenbaarheid van productcategorieën waardoor kans op misgrijpen aanzienlijk verkleind worden.  Ons streven is om steeds verder producten te ontwikkelen die minder milieu belastend zijn en toch effectief.


Voor de scheepvaart

Speciaal voor de ‘vaart’ hebben wij een uitgebalanceerd pakket samengesteld van producten die men in en om het schip nodig heeft. Producten die door IMO zijn goedgekeurd.