Glas Bewassening

Glasbewassing

Glasbewassing

Ramen wassen is een vak apart. Met schoonmaakbedrijf Gebr. van Slooten bent u verzekerd van schone kozijnen en streeploos schone ramen zowel binnen als buiten.

Naast traditionele glasbewassing maken wij ook gebruik van telescopische glasbewassing. In de onderstaande video kunt u zien hoe dit in de praktijk werkt. Telescopische glasbewassing werkt door middel van een telescopische borstel waarmee zowel het kozijn als het raam, met behulp van gedemineraliseerd water, wordt schoon geboend.

Met telescopische glasbewassing worden ook ramen bereikt normaal gesproken onbereikbaar zijn.Op deze wijze kunnen ramen tot een hoogte van wel 15 meter worden gewassen.

Door gebruik te maken van telescopische glasbewassing in combinatie met onze eigen hoogwerkers kan dit oplopen tot wel 23 meter!

Zonnepanelen reinigen

Het is van groot belang dat zonnepanelen met regelmaat gereinigd worden.

In de loop van de jaren raken deze namelijk vervuild waardoor er steeds minder licht word opgevangen. Door de panelen te reinigen worden de blokkades van stof, vuil en aanslag weer verwijderd waardoor het optimale resultaat weer behaald zal worden.