Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Noordoostpolder en Noord Flevoland kunnen gebruik maken van onze expertise.

Urk, Tollebeek, Emmeloord, Espel, Bant, Creil, Rutten, Nagele, Swifterbant en het buitengebied van Dronten.

Glasbewassing. Het reinigen van houtwerk, kunststof en keraliet. Hogedrukreiniging van daken, gevels en bestrating. Impregneren van gevels. Schoonmaken van productielijnen in de voedingsindustrie. Kantoor en VvE schoonmaak.

Na het maken van een afspraak komen we langs en worden alle ramen en kozijnen aan de buitenzijde gewassen d.m.v. telescopische bewassing met osmosewater. De ramen drogen hierbij streeploos schoon op. Indien nodig maken we gebruik van een hoogwerker.

Osmosewater is gezuiverd en kalkvrij water. Daarnaast is het osmosewater van Schoonmaakbedrijf van Slooten verwarmd en wordt er zuurstof aan toegevoegd voor een nog betere werking.

Dit houd in dat alle kozijnen, betimmeringen, goten, dakkapellen e.d. aan de buitenzijde van de woning of het pand grondig worden gereinigd en onderhouden. Aansluitend worden dan alle ramen rondom gewassen.

Schoonmaakbedrijf van Slooten heeft de beschikking over 2 diesel hogedruktrailers met een capaciteit tot 350 bar. Deze machines zijn breed inzetbaar voor het reinigen van allerlei verschillende oppervlakken. De temperatuur en druk kunnen beide worden ingesteld om zodoende vrijwel alle vervuiling te kunnen verwijderen en toch schade aan het oppervlak te voorkomen.

Het reinigen van een dak kan op 2 manieren. De goedkoopste manier is het behandelen van een dakoppervlak met een ontmosser. Dit kan alleen bij een niet al te ernstige vervuiling worden toegepast. Resultaat is zichtbaar vanaf 6 maanden.Bij een ernstigere vervuiling zal het dak met heetwater onder gepaste druk gereinigd moeten worden. Het hele dakvlak wordt schoongemaakt, goten worden geleegd en aansluitend wordt de hele woning ontdaan va het losgekomen vuil en wordt alles rondom schoongemaakt.

Afhankelijk van de soort gevelsteen en de soort vervuiling adviseren we de gevel al dan niet met heetwater onder gepaste druk en eventueel met behulp van chemie te reinigen. Na droging kan er gekozen worden om de gevel te impregneren. Dit zorgt ervoor dat de gevel langer schoon blijft.

Impregneren of hydrofoberen kan op verschillende manieren. Het beste resultaat geeft de zogenaamde vloeimethode. Hierbij wordt meer impregneer gebruikt maar zal het resultaat langer en beter zijn. Schoonmaakbedrijf van Slooten maakt altijd gebruik van de vloeitechniek.

Dit houd in dat de productieruimten met alle aanwezige machines dagelijks of wekelijks hygiënisch gereinigd worden. Dit is belangrijk in verband met de voedselveiligheid.

Het reinigen van het interieur, de gezamenlijke- en de sanitaire ruimten. Daarnaast ook het periodiek wassen van de ramen en deuren.

Een lokale leverancier van professionele reinigingsmiddelen. Voornamelijk voor de voedselverwerkende industrie. Actief in de regio Noordoostpolder en Noordelijk Flevoland.

Een lokale verhuurder van schaarhoogwerkers variërend tussen de 8 en 12 meter werkhoogte.

Een professioneel lokaal bestrijdingsbedrijf met specialisatie in voedselverwerkende bedrijven. Ratten en muizen worden beheerst middels de huidige regelgeving en de IPM methodiek. Daarnaast kunnen we helpen met het beperken van overlast door vogels en alle kruipende en vliegende insecten.