Glasbewassing

Ramen

Ramen wassen is een vak apart. Schoonmaakbedrijf van Slooten zorgt voor streeploos schone ramen bij bedrijven, overheid en (zorg)instellingen. Maar ook particulier kunnen we u van dienst zijn.

Wij maken voornamelijk gebruik van telescopische glasbewassing. Telescopische glasbewassing werkt doormiddel van een was borstel en gedemineraliseerd water. Door toepassing van nanotechnologie en het verwarmen van dit gezuiverde water wordt de reinigingskracht vele malen versterkt. Dit resulteert daarom in een kraakhelder resultaat.

Met telescopische glasbewassing worden ook ramen bereikt die normaal gesproken onbereikbaar zijn. Het is mogelijk om ramen op 15 meter hoogte te wassen. Als het mogelijk is maken we echter en dergelijke gevallen gebruik van hoogwerkers. Dit om ook de kozijnen goed te kunnen reinigen.

 

Houtwerk, kunststof en keraliet

Door de tijd heen is het nodig dat ook kozijnen, dakgoten en betimmeringen grondig worden schoongemaakt. We kunnen de complete buitenboel van een woning of bedrijfspand grondig reinigen en onderhouden.

 

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen hebben af en toe een wasbeurt nodig. Telescopische glasbewassing met osmosewater is de enige manier waarop dit goed en veilig gedaan kan worden. Doordat we gebruik maken van water zonder mineralen zullen de panelen altijd streeploos opdrogen. Ook blijft op deze wijze de beschermende laag op de zonnepanelen intact. Periodieke reiniging van zonnepanelen verlengt de levensduur en verbeterd de opbrengst.